Rullstolsanpassad bil från Life Bilanpassning

Att kunna ta sig runt med bil är något som nästan varje tonåring drömmer om, man kämpar för att ta sitt körkort genom att övningsköra och läsa teori för att äntligen en dag kunna stå där som 18-åring med sitt kort i handen och känna den frihet som egen bil och ett körkort ger en. Men detta är långt ifrån en självklarhet för alla, har man en funktionsvariation och är rullstolsburen är det inte alls givet att man kommer ha möjlighet att kunna ta sig runt på egen hand med hjälp av bil. Man kommer högst troligtvis vara bunden till att andra personer ska kunna skjutsa en eller att man behöver åka färdtjänst då inte ens kollektivtrafiken så som buss och tunnelbana är rullstolsanpassad. 

Men detta är något som ni absolut inte behöver finna er i eller acceptera då det finns smidiga och enkla lösningar för dig som behöver en rullstolsanpassad bil. På http://worksystemlife.se/rullstolsanpassad-bil/​ kan ni läsa mer om exakt vad en rullstolsanpassad bil innebär och vilka delar som man enkelt kan anpassa och byta ut för att göra bilen möjlig och körbar även för dig som är rullstolsburen eller har någon annan funktionsvariation som gör det svårt eller omöjligt för dig att köra en vanlig personbil utan anpassning.​

Personlig anpassning av fordon

Eftersom att man på Life Bilanpassning vill göra det möjligt för alla att kunna köra bil och ta sig fram smidigt i vardagen utan att vara beroende av någon annan så rullstolsanpassar och specialanpassar man alltid bilar utifrån individens behov. 

Därför kan ni alltid känna er trygga med att när ni vänder er till dem får ni personlig hjälp med enkla och effektiva lösningar så att också ni inom kort ska kunna köra er egen rullstolsanpassade bil utan någon som helst hjälp.